Kort nieuws - april 2021

Kort nieuws - april 2021
De honingbij

Verbonden met onze inwoners in de Week van de AfvalHelden

De eerste week van maart was het de Week van de AfvalHelden. Een jaar geleden werd de vitale en cruciale functie van het werk in onze branche extra duidelijk, toen de coronacrisis vanaf maart het dagelijks leven in Nederland op zijn kop zette. De NVRD, Vereniging Afvalbedrijven en het O&O Fonds GEO, besloten daarom tot een jaarlijkse Week van de AfvalHelden. Een AfvalHeld is iedereen die zich dagelijks inzet voor een mooie en schone leefomgeving, dus eigenlijk alle medewerkers, buiten én binnen.  Bij ROVA gaven wij invulling aan deze week door iedere dag een inwoner aan het woord te laten die vertelde waarom ROVA-collega’s helden zijn. Deze verhalen deelden we op LinkedIn en Facebook. Voor onze jongste fans organiseerden wij een kleurwedstrijd. Alle inzenders werden beloond met een mooie prijs, soms persoonlijk bezorgd.


Leerling van De Twijn krijgt prijs uitgereikt door een medewerker van ROVALeerling van De Twijn krijgt prijs uitgereikt door een medewerker van ROVA 

 

 

AROM-bijeenkomst 20 april 2021

De volgende AROM-bijeenkomst vindt dit voorjaar plaats op dinsdag 20 april. In verband met de coronamaatregelen kan de AROM-bijeenkomst helaas nog niet in fysieke vorm plaatsvinden en vergaderen we ook dit keer digitaal.  

De bijeenkomst is van 8.45 tot 12.00 uur. Het programma en de instructies voor videobellen worden van te voren separaat via e-mail naar de AROM-leden gestuurd.